flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів та працівників апарату господарського суду Волинської області

25 лютого 2014, 15:39
21 лютого 2014 року відбулися збори суддів та працівників апарату господарського суду Волинської області "Про підсумки роботи господарського суду Волинської області за 2013 рік та завдання з підвищення ефективності господарського судочинства на 2014 рік".
З доповіддю на зборах виступив голова господарського суду Волинської області Шум Микола Сергійович.
В обговоренні взяв участь куратор господарського суду Волинської області - суддя Рівненського апеляційного господарського суду Сініцина Лариса Михайлівна. Вона ознайомила присутніх з результатами перегляду рішень та ухвал господарського суду апеляційною інстанцією та проаналізувала причини скасування та зміни судових актів з метою формування єдиної судової практики при вирішенні господарських спорів.
Збори суддів та працівників апарату суду господарського суду Волинської області підсумували, що робота господарського суду упродовж зазначеного звітного періоду була направлена на забезпечення належного рівня правосуддя, захисту прав та охоронюваних законом інтересів учасників правовідносин у сфері господарювання та здійснювалась на належному рівні.