flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!! Обмежувальні карантинні заходи у Господарському суді Волинської області

16 березня 2020, 11:55

 

У зв’язку із спалахом у світі коронавірусу COVID-19, за рішенням Кабінету Міністрів України від 11 березня,на усій території України введено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 р.

З метою убезпечення працівників та відвідувачів суду  від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, у Господарському суді Волинської області вводяться обмежувальні карантинні заходи.

Тому, на період карантину учасникам судових процесів необхідно:

  • утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін;
  • утриматися від відвідин суду,якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання;
  • подавати процесуальні, інші документи в електронній формі за допомогою Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, з використанням власного електронного цифрового підпису у відповідності із нормами Господарського процесуального кодексу України.

Також, повідомляємо, що на період карантину зупинено особистий прийом громадян та представників юридичних осіб керівництвом  Господарського суду Волинської області.

Окрім того, у зв’язку із капітальним ремонтом приміщення Господарського суду Волинської області при бронюванні майданчика ВКЗ можуть виникнути технічні проблеми з забезпеченням проведення ВКЗ до закінчення ремонтних робіт, оскільки проводиться реконструкція залу судового засідання.

Тому, просимо тимчасово утриматись від бронювання майданчика для проведення ВКЗ у Господарському суді Волинської області.