flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик ТОВ Аріус Буд

28 лютого 2020, 14:53

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Аріус Буд” про те, що  у січні 2019 ТОВ “Вест Електра”(з врахуванням заяв про уточнення позовних вимог від 06.03.2019 та 19.03.2019) звернулося до Господарського суду Волинської області з позовом до територіального відділення АМК, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю “Аріус Буд” про визнання недійсними та скасування пунктів 1, 1.1, 2, 2.1, 3, 3.1 резолютивної частини рішення Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 30.10.2018 №16 у справі №4-18 в частині, що стосується “Вест Електра”.

Позов мотивовано тим, що відповідач в оскаржуваному рішенні неповно з'ясував обставини, які мають значення для справи, не довів обставини, які мають значення для справи, не довів антиконкурентної узгодженої поведінки позивача, не зазначив докази, які підтверджують негативний вплив на стан конкуренції на ринку у вигляді настання певних негативних наслідків для інших суб’єктів господарювання.

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 25.02.2020 постановлено повідомити сторони та третю особу, що підготовче засідання відбудеться 12.03.2020 о 10:00 год. (судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Волинської області за адресою: м. Луцьк, пр. Волі 54А, в залі судових засідань №209); повторно запропоновано третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача подати суду: письмові пояснення із врахуванням вказівок наведених у постанові Верховного Суду у складі колегії суддів Касаційного господарського суду від 12.09.2019 у справі №903/23/19; запропоновано відповідачу та третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача  подати суду: письмові пояснення на повторне клопотання  позивача про проведення комп’ютерно-технічної експертизи, також постановлено здійснити офіційне оприлюднення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України про виклик у судове засідання третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю “Аріус Буд”.

Враховуючи наведене суд на підставі ст.121, ч.4 ст.122 ГПК України вважає за необхідне розмістити оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України про виклик третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – ТОВ “Аріус Буд” по справі №903/23/19 за позовом: ТОВ “Вест Електра” до відповідача: Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – ТОВ “Аріус Буд” про визнання недійсним та скасування рішення, в підготовче засідання, яке відбудеться 12.03.2020 о 10:00 год., судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №209.

Згідно ч.1 ст.202 ГПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Крім того, ч. 2 статті 2 Закону України "Про доступ до судових рішень" передбачено, що усі судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами суду по справі №903/23/19 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.