flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №903/687/19!

05 грудня 2019, 15:26

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 11.11.2019р. арбітражного керуючого Стрижак Ольгу Олександрівну відсторонено від виконання обов’язків розпорядника майна ПрАТ "Джерела Міжгір'я", розпорядником майна Приватного акціонерного товариства "Джерела Міжгір'я" призначено арбітражного керуючого Кривича Руслана Івановича, визначено грошову винагороду розпоряднику майна Кривичу Р.І. в розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень за рахунок коштів ТОВ "Промтекссервіс" шляхом авансування грошових коштів на депозитний рахунок Господарського суду Волинської області, зобов’язано арбітражного керуючого Стрижак Ольгу Олександрівну невідкладно передати розпоряднику майна ПрАТ "Джерела Міжгір'я" Кривичу Р.І. усі без виключення документи та матеріали, що стосуються справи про банкрутство товариства, а саме матеріали, сформовані та зібрані арбітражним керуючим, в процесі здійснення процедури розпорядження майном ПрАТ "Джерела Міжгір'я" та виконання функцій розпорядника майна, матеріали заяв кредиторів про визнання грошових вимог з додатками документів, зобов'язано розпорядника майна Кривича Р.І. розглянути заяви ТОВ "Волинькомхліб", ПАТ "Дельта Банк" та ТОВ "Волиньторгхліб" про визнання кредиторами у справі про банкрутство ПрАТ "Джерела Міжгір'я" та надати кредиторам і суду нормативно-документальне обґрунтування щодо визнання або відхилення кредиторських вимог, розгляд справи в попередньому засіданні та розгляд заяв ТОВ "Волинькомхліб", ПАТ "Дельта Банк" та ТОВ "Волиньторгхліб" про визнання кредиторських вимог до боржника відкладено на 05.12.2019р.

19 листопада 2019 року відділом документального забезпечення та контролю Господарського суду Волинської області було зареєстровано апеляційну скаргу арбітражного керуючого Савченка Б.Г.  на ухвалу Господарського суду Волинської області від 11.11.2019р.

20 листопада 2019 року супровідним листом Господарського суду Волинської області №01-20/903/687/19/6543/19 всі без виключення матеріали справи №903/687/19 було направлено на адресу Північно-західного апеляційного господарського суду.

Направлення 20 листопада 2019 року матеріалів справи №903/687/19 до Північно-західного апеляційного господарського суду та їх відсутність на даний час у Господарському суді Волинської області, унеможливлюють проведення судових засідань у даній справі.

Відтак, про місце, дату та час розгляду справи в попередньому судовому засіданні та розгляд заяв ТОВ "Волинькомхліб", ПАТ "Дельта Банк" та ТОВ "Волиньторгхліб" про визнання кредиторських вимог до боржника у справі №903/687/19 учасники судового процесу будуть повідомлені після повернення матеріалів справи до Господарського суду Волинської області.