flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про підписання угоди про співпрацю в організації міжнародного співробітництва

08 січня 2014, 14:04

 

4 січня 2014р. у м.Луцьку була підписана угоди про співпрацю в організації міжнародного співробітництва між фондом "Освіта і Наука без Кордонів "PRO FUTURO" та господарським судом Волинської області.
Відповідно до даної угоди сторони будуть співпрацювати в галузі провадження судочинства в країнах Європейського Союзу на основі рівності і взаємної вигоди, керуючись цілями і принципами сталого розвитку.
Було також затверджено план спільних науково-практичних заходів фонду "Освіта і Наука без Кордонів "PRO FUTURO" та господарського суду Волинської області з участю юридичного факультету Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.
Першим пунктом плану спільних науково-практичних заходів стало підписання 04.01.2014р. угоди про співпрацю в організації міжнародного співробітництва.
З 24 по 26 січня 2014р. планується поїздка працівників суду до м.Лодзь (Польша) для загального ознайомлення з діяльністю фонду "Освіта і Наука без Кордонів "PRO FUTURO" та організацією діяльності господарського суду Республіки Польша. Організаторами та співорганізаторами даного заходу виступають фонд "Освіта і Наука без Кордонів "PRO FUTURO", Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки та господарський суд Волинської області.
Відповідно до зазначеного плану заходів планується проведення науково-практичних столів, семінарів, симпозіумів, курсів підвищення кваліфікації, літніх шкіл по обміну досвідом тощо.
У підписанні угоди брали участь керівник фонду Павел Юзвак, голова суду Шум Микола Сергійович та декан юридичного факультету Лаба Оксана Василівна.
В подальшому планується підписання угоди про співпрацю між господарським судом Волинської області та господарським судом в місті Лодзі Республіки Польша.