flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою»

18 вересня 2019, 14:59

ГО «Вектор прав людини» оголошує конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою». До участі запрошуються журналісти національних і місцевих ЗМІ та блогери, які висвітлюють судову тематику. Мета конкурсу – підвищення обізнаності населення про організацію судової системи, реалізацію судової реформи, конкретні судові справи, підвищення рівня зацікавленості та довіри населення до судової влади.

 Якщо Ви пишете про суди та право, суспільно важливі й резонансні справи, зміни в законодавстві та переймаєтеся щодо якості судової журналістики в Україні, запрошуємо Вас стати частиною руху за її розвиток та вдосконалення.

 До участі приймаються журналістські роботи в текстовому, онлайн та відео і аудіо форматах на судову тематику. Однак, у 2019 році є декілька окремих номінації, а саме:

1) матеріал, в якому використано посилання на судову трансляцію. Що таке судові трансляції читайте у спеціальному виданні. Доступ до архіву судових трансляцій на ютуб-каналі «Судова влада України».

2) матеріал, в якому використано коментар від комунікаційної команди суду (прес-служба, суддя-спікер, прес-секретар та інші).

 Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікували матеріали у 2019 році. Кожен учасник може подати необмежену кількість конкурсних робіт, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

 Дедлайн для подачі заявок – 31 жовтня 2019 року.

 Усі учасники конкурсу отримають Сертифікати про участь та будуть запрошені на церемонію нагородження, що відбудеться в Києві. Кращі матеріали, визначені журі, отримають цінні призи.

 Щоб узяти участь у Конкурсі, слід:

  1. Ознайомитися із Положенням про конкурс тут: (bit.ly/2ZvJmv5).
  2. Надіслати на електронну скриньку trialinsimplewords@gmail.com із темою листа Конкурс журналістських робіт»:

– заповнену заявку на кожен матеріал, котрий Ви подаєте на конкурс;

–  матеріали, оформлені відповідно до Положення про конкурс.

 У разі виникнення запитань звертайтесь, будь ласка, до директорки ГО «Вектор прав людини» Валерії Рибак за телефоном +380 (50) 411–20–47 або за електронною адресою trialinsimplewords@gmail.com

 Конкурс проводиться ГО «Вектор прав людини» за підтримки програми МАТРА (Посольство Королівства Нідерландів в Україні) в межах проекту «Відкритість судів для ЗМІ та громадськості як запорука верховенства права».

 За повідомленням ГО «Вектор прав людини»