flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cемінар "Запобігання та протидія корупції у сферах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування"

26 грудня 2013, 09:05

        25 грудня 2013 року у м. Луцьку територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області спільно з Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводило тематичний короткостроковий семінар "Запобігання та протидія корупції у сферах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування".

         Від господарського суду Волинської області участь у роботі семінару брали заступник керівника апарату суду Сідімянцева Мирослава Федорівна, начальник організаційно-кадрового відділу Соломка Оксана Миколаївна та  головний спеціаліст організаційно-кадрового відділу Савінська Тетяна Силівна.

         В межах семінару були розглянуті ключові положення Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції". Новації та зміни до антикорупційного законодавства. Практичні аспекти запобігання і протидії корупції в світлі нового Закону в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Практичні аспекти застосування законодавства про державну службу. Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.