flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар по банкрутство на тему: "Реформа законодавства про банкрутство: перші кроки у формуванні належної судової практики"

04 грудня 2013, 15:02

29 листопада 2013 року у м. Києві Національною школою суддів України спільно з Вищим господарським судом України за підтримки Центру комерційного права був проведений семінар на тему: "Реформа законодавства про банкрутство: перші кроки у формуванні належної судової практики" для суддів місцевих та апеляційних господарських судів, які розглядають справи про банкрутство.

Від господарського суду Волинської області участь у роботі семінару брав суддя Войціховський Віталій Антонович - голова колегії з розгляду справ про банкрутство.

Участь у роботі семінару брали директор Центру комерційного права Данішевська В.І., судді Вищого господарського суду Катеринчук Л.Й. та Поліщук В.Ю., а також науковці та судді місцевих та апеляційних господарських судів, які спеціалізуються на розгляді справ про банкрутство.

В межах семінару були розглянуті проблемні питання, що виникають у судовій практиці при розгляді справ про банкрутство за новою процедурою та запропоновано шляхи їх вирішення, а також детально обговорювались питання продажу майна через аукціон, заміщення активів у процедурі банкрутства, вимоги до плану санації неплатоспроможного підприємства та транскордонного банкрутства.