flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Актуальні проблеми господарського права та процесу

26 листопада 2018, 12:48

            Кандидат юридичних наук, суддя господарського суду Волинської області   Демяк Валентина Миколаївна  взяла участь у круглому столі на тему:  «Актуальні проблеми господарського права та процесу», який відбувся у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на юридичному факультеті, кафедрі господарського права. До участі у заході долучилися  науковці, викладачі, аспіранти, юристи-практики.

            Під час круглого столу  розглядалися  актуальні питання правового регулювання господарських відносин в Україні, новели господарського процесу та перспективні напрямки розвитку господарського і господарського процесуального законодавства.

             Матеріали та дискусійні  проблеми, які обговорювались опубліковані у  посібнику видавництво Ліра-К за сприяння доктора юридичних наук, професора, академіка НАПрН України, в.о. завідувача кафедри господарського права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Щербини В.С. - «Актуальні проблеми господарського права і господарського процесу».

             У цьому ж виданні опублікована стаття судді Дем’як Валентини Миколаївни на тему: «Окремі питання застосування оціночних понять при зміні способу виконання рішення господарського суду».