flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжнародна науково-практична конференція з питань банкрутства у м. Львові

21 жовтня 2013, 14:19

З 15 по 16 жовтня 2013 року у місті Львові Вищим господарським судом України та Львівським апеляційним господарським судом була проведена Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства), в якій брав участь голова господарського суду Волинської області Шум Микола Сергійович.

         В роботі конференції брали участь судді та науковці з країн Європи та СНД, а також фахові спеціалісти в галузі банкрутства.

         З привітальним словом виступили: заступник голови Вищого господарського суду України - Москаленко Віктор Семенович, суддя Вищого господарського суду України – Поляков Борис Мойсейович, Голова Львівського апеляційного господарського суду – Плотніцький Борис Дмитрович, Голова Львівської обласної державної адміністрації – Шемчук Віктор Вікторович, Міський голова Львова – Садовий Андрій Іванович, Постійний  представник Верховної Ради України в Конституційному Суді України – Селіванов Анатолій Олександрович та ін.

         Метою конференції було вивчення особливостей нового Закону України про банкрутство (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VI) та міжнародних стандартів у сфері відновлення платоспроможності боржника (банкрутство).

           Конференція проводилась в інтерактивній формі, що дозволило всім  бажаючим висловити свої міркування, а також обмінятись досвідом з питань неспроможності банкрутства, обговорити проблеми та знайти шляхи для їх вирішення.