flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл

22 серпня 2018, 14:31

У господарському суді Волинської області сьогодні відбувся круглий стіл на тему: "Електронний суд: особливості та перспективи".

Захід проведено за розпорядженням голови господарського суду Волинської області  Шума М.С.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся керівник апарату суду Коритнюк О.О. У своєму виступі він розповів про основні принципи роботи проекту "Електронний суд", особливості налагодження процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді між судовими установами, державними структурами та учасниками судового процесу, а також зазначив про переваги роботи судових установ у форматі електронних судів. Одночасно доповідач звернув увагу й на проблемні питання, які можуть виникати під час впровадження підсистеми "Електронний суд" в роботу та шляхи їх вирішення.

Начальники відділів інформатизації Іванюк С.В., документального забезпечення та контролю Полінкевич М.В., аналітично-статистичної роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Гофман А.Ю. роз’яснили присутнім необхідні і обов’язкові кроки, які повинен зробити кожен учасник судового провадження для користування підсистемою "Електронний суд", окреслили коло питань, які можуть виникати в користувачів сервісу першочергово.

Учасники круглого столу, а ними були представники юридичних відділів господарюючих суб’єктів Волинської області, представники департаментів та юридичних відділів державних установ взяли активну участь в обговоренні питань функціонування "Електронного суду".