flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди Дня Державного прапора України та 27-ї річниці Незалежності України

23 серпня 2018, 09:22

Колектив господарського суду Волинської області щиро вітає із національними святами нашої державності – Днем Державного прапора України та Днем незалежності України! Це поєднання – органічний зв'язок між державою, її символами та народом, як творцем історії.

Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, самостійність та соборність. Коли майорить Державний прапор та звучить Державний Гімн України, наші серця наповнюються гордістю, патріотизмом та почуттям національного єднання.

Роки незалежності нашої держави відзначені, радістю і смутком, гордістю та вірою, адже український народ багато років прагнув ствердити власну державність, розбудовуючи Україну як демократичну, правову, міцну соціально - економічну державу.

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця та згуртованість навколо ідей розквіту України буде запорукою для подальшої розбудови української держави.

Бажаємо всім міцного здоров’я, незламності духу, миру та злагоди, життєвої наснаги, успіхів та нових звершень на благо вільної та процвітаючої України!