flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надання методичної допомоги

15 червня 2018, 15:12

На виконання п. 3 ч. 1 ст. 27 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та Плану роботи Рівненського апеляційного господарського суду 15 червня 2018 року судді Гудак А. В. та Крейбух О. Г. відвідали господарський суд Волинської області з метою надання методичної допомоги місцевому господарському суду та забезпечення єдності судової практики, у тому числі й вирішення спірних питань розмежування юрисдикцій судів, підвищення авторитету судової влади України та довіри громадян до судової влади.

Під час наради було проаналізовано за 2017 рік судові рішення Вищого господарського суду та Рівненського апеляційного господарського суду, прийняті за результатами апеляційного та касаційного оскарження судових актів господарського суду Волинської області, звернуто увагу на неоднаковість судової практики та різні позиції щодо деякий спірних питань при вирішенні окремих категорій справ.

Також суддями було обговорено проблемні питання застосування положень нового господарського процесуального кодексу України.