flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голови суду з Днем пам’яті та примирення, 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

08 травня 2018, 09:02

Шановні громадяни!

Від колективу господарського суду Волинської області та від себе особисто вітаю вас з Днем пам'яті та примирення та 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшнішої війни, згадуємо ці трагічні сторінки нашої історії і разом з усіма народами світу відзначаємо 8 травня - день встановлення миру, День пам’яті та примирення та 9 травня- 73-ю річницю Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ця пам'ять непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість разом зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги.

Нажаль, річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей.

 

З нагоди цих свят бажаю всім миру та злагоди!

Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої  країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!

Зі святом! Зі святом Перемоги! Слава Україні!

 

 

З повагою

Голова господарського суду

Волинської області                                                                             М.С.Шум