flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти здобувають знання та практичні навички у Господарському суді Волинської області

28 лютого 2018, 11:46

Господарський суд Волинської області  підтримує молодих спеціалістів-правників, які прагнуть удосконалювати та поглиблювати свої знання в юриспруденції.

Щороку студенти юридичного спрямування з вищих навчальних закладів України та, зокрема, нашого міста  проходять навчальну, виробничу та переддипломну практику у суді.

Так,  на сьогодні,  починаючи з 12 лютого в Господарському суді Волинської області проходять навчальну практику студенти 3 курсу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Працівники суду допомагають майбутнім юристам закріпити теоретичні знання у практичній діяльності, оволодіти сучасними методами та формами організації робочого часу в галузі майбутньої професії.

Під час практики студенти вивчають структуру і організацію суду, нормативні документи, якими визначається його діяльність, ознайомлюються з правилами складання документів первинного обліку і статистичної звітності, порядком  ведення діловодства, відвідують судові засідання.

Така співпраця – це перший крок до майбутньої професії, адже саме вона допомагає молодому спеціалісту застосувати свої  теоретичні знання у  роботі.