flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення реформ у сфері корпоративного управління, проблеми практики розгляду даної категорії спорів

13 листопада 2017, 09:27

Судді Господарського суду Волинської області Дем’як Валентина Миколаївна та Слободян Оксана Геннадіївна з метою підвищення кваліфікації взяли участь у семінарі на тему: «Реформи у сфері корпоративного управління. Практика врегулювання та вирішення корпоративних спорів”,  організованого спільно з Центром комерційного права та Національною комісією з цінних паперів, який відбувся у Києві 10 листопада 2017 року.

Вітальними словами семінар відкрили проректор з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України  Костенко  Анатолій Васильович, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку  Хромаєв Тімур Заурбекович  та директор Центру комерційного права а Данішевська Валентина Іванівна,

Під час заходу відзначено важливість корпоративного права та судової практики у корпоративних спорах. Стабільна та зрозуміла практика є певним стимулом для залучення іноземних інвестицій.

Під час семінару були обговорені способи захисту порушених прав та інтересів у сфері корпоративних відносин, зловживання на ринку цінних паперів. Проведено огляд зарубіжної практики укладання корпоративних договорів.

Учасники провели активну дискусію стосовно даних питань, поділилися власним досвідом і міркуваннями.