flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка суддів місцевих господарських судів

09 жовтня 2017, 15:10

З 02 по 06 жовтня 2017 року в приміщенні Львівського апеляційного господарського суду місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело підготовку суддів місцевих господарських судів. Для проходження підготовки прибули 43 судді місцевих господарських судів Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Від Господарського суду Волинської області підготовку пройшли судді Кравчук Антоніна Михайлівна та Якушева Інна Олександрівна.

До програми підготовки були включені питання: дисциплінарної відповідальності судді; підвідомчості та підсудності справ, порядку ухвалення рішень та постановлення ухвал у суді першої інстанції; міжнародних антикорупційних стандартів та їх запровадження в Україні, питань щодо розгляду конфліктів та їх видів, способів їх конструктивного розв’язання.

У межах підготовки проведено тренінг на тему: «Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів господарської спеціалізації».

Після завершення навчання присутні отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.