flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cемінарське навчання на тему "Питання ведення кадрового діловодства у місцевому суді. Підготовка та організація формування місцевими загальними судами відомчої звітності за перше півріччя 2013 року за допомогою КП "Д-3"

20 червня 2013, 17:18

В.о. керівника апарату господарського суду Сідімянцева Мирослава Федорівна та начальник організаційно-кадрового відділу Соломка Оксана Миколаївна брали участь в одноденному семінарському навчанні на тему "Питання ведення кадрового діловодства у місцевому суді. Підготовка та організація формування місцевими загальними судами відомчої звітності за перше півріччя 2013 року за допомогою КП "Д-3", яке 20 червня 2013 року проводилося територіальним управління Державної судової адміністрації України в Волинській області.

Голова господарського суду Волинської області Шум Микола Сергійович привітав всіх присутніх з нагоди професійного свята - Дня державної служби.

Привітавши всіх присутніх вступним словом, навчання відкрила начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Коцирій Наталія Володимирівна.

Про нове в законодавстві про державну службу повідомив начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Малиновський Валентин Ярославович.

Головний спеціаліст з кадрової роботи ТУ ДСА України в Волинській області Корж Ганна Володимирівна прочитала лекцію на тему "Порядок ведення кадрового діловодства у місцевому суді. Підготовка та подання піврічної звітності".

Керівник апарату Любомльського районного суду Шум Наталія Ярославівна доповіла про проекти типових структур працівників апаратів місцевих судів.

Про проекти типових посадових Інструкцій працівників апаратів місцевих судів доповідала керівник апарату Рожищенського районного суду Сімінська Ірина Вікторівна.