flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Волинської області відбувся круглий стіл та день відкритих дверей

08 червня 2017, 15:20

   8 червня 2017 року об 11:30 год. у приміщенні Господарського суду Волинської області відбувся круглий стіл на тему: "Представництво інтересів держави у господарському судочинстві".

   Захід відбувся за участю голови Господарського суду Волинської області Шума Миколи Сергійовича, керівника апарату суду Коритнюка Олега Олександровича, суддів Господарського суду Волинської області, а також запрошених гостей: заступника прокурора області старшого радника юстиції Голинського Ярослава Олеговича, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Філюка Сергія Петровича.

   З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся голова суду Шум Микола Сергійович. З доповіддю про показники розгляду Господарським судом Волинської області справ, у яких позови заявлені в інтересах держави виступив керівник апарату суду Коритнюк Олег Олександрович.

   В рамках круглого столу були розкриті ключові аспекти представництва інтересів держави у господарському судочинстві та обговорено проблемні питання, які виникають під час його здійснення, учасники висловили свої думки та міркування з приводу цього.

 

 

  Також у рамках дня відкритих дверей до суду мали змогу завітати усі охочі, зокрема, Господарський суд Волинської області відвідали студенти юридичних факультетів Волинських вузів. Відвідувачам було проведено екскурсію приміщенням господарського суду та ознайомлено усіх присутніх із історією становлення господарських судів та здійсненням господарського судочинства.