flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнський відео-семінар щодо ознайомлення з функціональністю модуля «Електронний суд» КП «ДСС»

30 травня 2013, 11:12

З метою підвищення ефективності роботи працівників, що працюють з комп’ютерною програмою «Діловодство спеціалізованих судів» (КП «ДСС») в господарських та адміністративних судах 30 травня 2013 року о 10:00год. проведено загальний відео-семінар щодо ознайомлення з функціональністю модуля «Електронний суд» КП «ДСС», який забезпечує можливості організації підписки та відправки документів по справі на електронну адресу її учасників.

Семінар проводився фахівцями державного підприємства «Інформаційні судові системи».

Зі сторони Волинської області у семінарі взяли участь начальники відділів, спеціалісти, помічники суддів та секретарі судових засідань господарського суду Волинської області, Волинського окружного адміністративного суду та керівник регіональної служби підтримки у Волинській області ДП «Інформаційні судові системи» Гурський Р.А.

У ході відео-семінару було піднято ряд проблемних питань, які можуть виникнути при організації підписки та відправки документів по справі на електронну адресу її учасників та висловлено ряд пропозицій по вдосконаленню організації роботи модуля «Електронний суд» КП «ДСС».