flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації

29 вересня 2016, 10:30

28 вересня 2016 року прес-секретар Господарського суду Волинської області Дермановська А.М. взяла участь у тематичному короткостроковому семінарі «Відкритість і прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації», який  проводився Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування державних підприємств, установ і організацій відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців.

Програма підготовки включала наступні питання: організаційно-правові питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації, порядок оприлюднення та оновлення публічної інформації у формі відкритих даних на офіційних веб-сайтах органів виконавчої влади та Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Учасники семінару з метою обміну досвідом ділилися з колегами нестандартними ситуаціями, які виникали під час роботи з запитами на публічну інформацію, присутні обговорювали проблемні питання, які виникають в роботі.