flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації суддів Господарського суду Волинської області

21 вересня 2016, 16:30

З 12 по 16 вересня 2016 року судді Господарського суду Волинської області Бондарєв Сергій Васильович, Дем’як Валентина Миколаївна та Слободян Оксана Геннадіївна пройшли тижневу підготовку суддів місцевих господарських судів, обраних на посаду судді безстроково, яка проводилась Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Програма підготовки включала два етапи: опрацювання суддями міні-лекцій, робота в групах та тренінг на тему: «Управління залою судових засідань».

Відповідно до програм слухачам було запропоновано міні-лекції щодо використання комп'ютерної програми Power Point, обговорювались міжнародні стандарти антикорупційного законодавства та їх запровадження в Україні, захист права власності в Україні у світлі ст.1 Першого протоколу Конвенції, у формі дискусії присутні обговорювали проблемні питання виникнення внутрішньоособистісних конфліктів при виконанні професійних обов’язків, методи здійснення ефективної комунікації та формування ефективної команди.

Учасники виконували практичні завдання та з метою обміну досвідом ділилися з колегами нестандартними ситуаціями, які виникали під час судових засідань.

Окрім того, викладацький склад здійснив оцінювання суддів за підсумками підготовки, результати яких направлені Національною школою суддів для долучення до матеріалів суддівських досьє. Слід зазначити, що судді Господарського суду Волинської області пройшли оцінювання успішно.

Після завершення підготовки слухачам вручено Сертифікат Національної школи суддів України.