flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 квітня працівники господарського суду Волинської області взяли участь у першому семінарі для фахівців відділів аналітично - статистичної роботи.

18 квітня 2013, 12:45
            У приміщенні Вищого господарського суду України 17 квітня 2013 року відбувся перший семінар для фахівців відділів аналітично - статистичної роботи у якому взяли участь працівники господарського суду Волинської області: старший консультант з аналітично - статистичної роботи відділу узагальнення судової практики, законодавства та статистично аналітичної роботи Андрейчук Т. Б. та провідний спеціаліст цього ж відділу Череватий Б. Л.
Даний семінар проводився з метою обговорення проблемних питань, які виникають при застосуванні в судах нової методики статистичного обліку, порядку формування та обробки статистичної інформації.
        Семінар проводився за участю керівника апарату Вищого господарського суду України Галівець Ірини Вікторівни, начальника аналітично-статистичного відділу Кармазіної Олени Віталіївни, заступника директора ДП "Інформаційні судові системи" Живаєва Віталія Івановича.
        В процесі навчання було обговорено Інструкцію про порядок ведення судової статистики місцевими господарськими судами, затвердженої 05.12.2013 року № 59, висвітлювались проблемні питання, які виникали при формуванні статистичного звіту за формою № 1-МС та звіту за формою № 10. Начальником аналітично-статистичного відділу Кармазіна О. В. було надано рекомендації щодо заповнення статистичних карток за формою № 1 та № 5.