flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови суду з нагоди святкування Дня державного прапора та Дня незалежності України

23 серпня 2016, 11:17

 

Шановні співвітчизники!

 

         Від імені колективу Господарського суду Волинської області та від себе особисто сердечно вітаю вас із Днем державного прапора та Днем незалежності України!

         Ці два свята тісно пов’язані між собою, адже прапор України є беззаперечним символом незалежності нашої держави.

23 серпня 2004 року, український народ вперше святкував День Державного прапора України. Всі ми стали свідками зародження ще однієї дуже важливої для політичного та національного єднання нашого народу державної традиції.

         Наш прапор є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. Це прапор миролюбства, символ незалежної країни, якою є Україна.

         25 років незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті - на здоровий глузд. Багато чого в нашій країні зараз викликає подив. Багато чого - обурення. Проте, нам є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконалювати. Перш за все завжди слід пам'ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе.

          Від усієї душі бажаємо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

         Слава Україні!

 

 

З повагою

Голова Господарського суду

Волинської області                                                                         М.С.Шум