flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди 25-ї річниці створення системи господарських (арбітражних) судів України

03 червня 2016, 14:15

3 червня 2016 року в актовому залі господарського суду відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату, присвячені 25-й річниці від дня створення господарських (арбітражних) судів України.

 

 

Голова суду Шум Микола Сергійович розпочав урочистість вітальною промовою, у якій наголосив на тому, що уже чверть століття своїми рішеннями господарські (арбітражні) суди України забезпечують захист прав та інтересів господарюючих суб’єктів, сприяють зміцненню законності в економічній сфері, висловив вдячність суддям та працівникам апарату за сумлінну працю, професіоналізм, побажав міцного здоров'я, терпіння, особистого щастя, родинного добробуту і миру на українській землі. Особливу вдячність та пошану за сумлінну та віддану працю голова суду висловив запрошеним на урочисті збори ветеранам суду та побажав їм довгих років життя.

 

Ветерани суду привітали колектив, згадали з чого розпочиналась їх трудова діяльність у господарському суді, розповіли про зміни, які відбулись за довгий період часу у господарській юрисдикції, побажали працівникам наснаги та оптимізму.

 

З нагоди професійного свята найкращих працівників нагороджено почесними відзнаками, грамотами та подяками. 

 

Голова суду урочисто вручив ветеранам, суддям та працівникам апарату суду буклет "Господарський суд Волинської області: 25 сторінок історії", випущений спеціально до річниці утворення господарських (арбітражних) судів України.