flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День благодійництва

11 грудня 2015, 14:32

13 грудня 2007-го року Указом Президента України № 1220/2007 було встановлено офіційне свято - День благодійництва. Цей день відзначається щорічно в кожну другу неділю грудня. Метою якого є відверте прагнення нашого суспільства до принципів милосердя і гуманізму, активне сприяння розвитку благодійної діяльності.

        Турбота, увага, любов потрібні кожній людині, а особливо тим, хто нею обділений. Приємно бачити радісні обличчя людей, які  знають ціну добру.

Працівники господарського суду Волинської області  неодноразово приймали участь у благодійних заходах, а саме: допомагали коштами на медичне та військове забезпечення бійців, які направлені для участі в АТО, дітям, батьки яких загинули під час бойових дій на Сході.

Також, на нараді суду, вирішено надати фінансову допомогу Волинській обласній організації товариства сліпих на їхнє прохання. Сподіваємося, що ця маленька крапля допоможе при вирішенні нагальних проблем, полегшить комусь життя чи принесе радість.

Насамкінець, хотілося б побажати, щоб кожен з нас подумав про своє оточення, про свій вклад для людей, які можливо зовсім поруч потребують нашої уваги, адже  світ в якому ми живемо, творимо самі.