flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області, відповідальних за ведення кадрової роботи

22 жовтня 2015, 10:45

Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій 20 жовтня 2015 року проводив семінар на тему «Правові та практичні аспекти організації діяльності служб персоналу в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування».

Від господарського суду Волинської області участь у семінарі взяла начальник організаційно-кадрового відділу Соломка Оксана Миколаївна.

Присутні мали змогу під час тематичних зустрічей отримати поради експертів Міжрегіонального управління Нацдержслужби України у Волинській та Рівненській областях, фахових спеціалістів відділу кадрової роботи і держслужби територіального управління юстиції у Волинській області та управління соціального захисту населення Луцької райдержадміністрації.

 Під час семінару були висвітлені питання щодо особливостей застосування трудового законодавства на державній службі, укладення та припинення трудових відносин, види відпусток та підстави їх надання, оформлення трудових відносин з мобілізованими працівниками та контрактниками, порядок проведення перевірки достовірності відомостей передбачений ЗУ «Про очищення влади» та ін.

З учасниками семінару проведено практичне заняття - «Ведення кадрового діловодства з питань державної служби. Заповнення звітності КСДС(квартальних)».