flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Впровадження інноваційних пілотних проектів "Електронний суд", "Інформаційно-платіжний термінал" та Інформаційно-аналітичної системи "Кадри-WEB".

01 жовтня 2015, 16:27

28-29 вересня 2015 року начальник організаційно-кадрового відділу господарського суду Волинської області Соломка Оксана Миколаївна проходила навчання в м. Києві з питань ведення інформаційно-аналітичної системи «Кадри-VEB».

Захід організовано Державною судовою адміністрацією України за сприяння Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  "Справедливе правосуддя".

Система Кадри дозволить мати доступ до кожного штатного розпису будь-якого суду в розрізі кількості та укомплектованості посад, наявності вакантних посад, розмірів фондів заробітної плати окремого суду, посадових окладів, прізвищ та персональних даних кожного судді та працівника апарату, забезпечить прозоре та ефективне планування трудових ресурсів та використання бюджетних коштів.

Разом з тим, система Кадри дасть можливість контролю за виконанням нормативних актів (наказів, розпоряджень), що створюються у апаратах судів.