flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміни до Порядку внесення до Єдиного державного реєстру судових рішень

12 серпня 2015, 09:49

      Постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року №401 внесено зміни до Порядку внесення до Єдиного державного реєстру судових рішень (далі Порядок).

      Так, згідно даного Порядку внесенню до Реєстру підлягають усі судові рішення судів загальної юрисдикції, а також окремі думки суддів, викладені у письмовій формі.
Суди надсилають адміністраторові Реєстру копії всіх судових рішень виключно в електронній формі із застосуванням автоматизованої системи документообігу суду з використанням електронного цифрового підпису, що передує видачі копії судового рішення.
Окремі думки суддів, викладені у письмовій формі, надсилаються судами в тому самому порядку, що судові рішення, стосовно яких висловлені такі думки.
Електронні копії судових рішень надсилаються суддею або відповідальною особою апарату суду не пізніше наступного дня після ухвалення судового рішення або виготовлення його повного тексту.

      Відомості про дату набрання законної сили судовим  рішенням надсилаються до Реєстру не пізніше наступного дня після набрання чинності таким рішенням.