flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щиро вітаємо з Днем юриста!

08 жовтня 2024, 12:48

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом — Днем юриста! Ваша робота – це фундамент справедливості, законності та правопорядку. Щодня ви відстоюєте права та інтереси людей, забезпечуючи рівність перед законом і захист від несправедливості.

Бажаю вам невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях і мудрості в прийнятті рішень. Нехай ваш професіоналізм приносить лише задоволення, а досягнення будуть визнані та оцінені на найвищому рівні. Сили вам, натхнення і нових звершень!

З нагоди свята у Господарському суді Волинської області відбулась урочиста нарада.

З теплими словами привітання до працівників суду звернувся керівник апарату – Олег Олександрович КОРИТНЮК, побажавши нових професійних досягнень, успіхів у кар’єрі, впевненості в кожному рішенні та натхнення у всіх починаннях.

Подякою Північно-західного апеляційного господарського суду за сумлінну працю, сприяння ефективній діяльності суду, зразкове виконання службових обов`язків та з нагоди професійного свята – Дня юриста нагороджено  помічника судді – Тараса Івановича МІСЬКІВА.

Почесною грамотою Волинської обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм при виконанні посадових обов`язків, вагомий особистий внесок у справу забезпечення захисту державних інтересів і законних прав громадян та з нагоди професійного свята – Дня юриста нагороджено  помічника судді Оксану Вікторівну ХОМИЧ.

З найщирішими побажаннями

Микола ШУМ