flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оперативна нарада працівників апарату суду

20 лютого 2015, 15:43

 

20.02.2015р. проведено оперативну нараду працівників суду на якій розглянуто наступні питання:
 
- про трудову і виконавську дисципліну;
 

           - про підсумки роботи господарського суду Волинської області за 2014 рік.

 

На початку наради голова господарського суду Волинської області Шум Микола Сергійович доповів про результати роботи суду у 2014 році, навів основні статистичні дані щодо кількості та структури розглянутих господарським судом справ та заяв, кількості винесених процесуальних документів та кількості змінених та скасованих в апеляційному порядку.
Головою відзначено, що на оперативних нарадах суддів щотижня обговорювалися питання практики застосування законодавства, причини скасування та зміни судових рішень, здійснювався постійний контроль за дотриманням строків вирішення спорів, внесення процесуальних документів до Єдиного державного реєстру судових рішень та аналіз справ, провадження у яких зупинено.
Керівник апарату Коритнюк Олег Олександрович доповів про підсумки роботи апарату господарського суду. У своєму виступі він повідомив про проведені навчання з працівниками апарату з актуальних питань здійснення судочинства, доповів про роботу автоматизованої системи документообігу, про заходи, що проводилися у суді у минулому році.