flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання в рамках тематичного постійно діючого семінару «Правові та практичні аспекти організації діяльності служб персоналу в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування»

16 лютого 2015, 09:54
     11 лютого 2015 року у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулось навчання в рамках тематичного постійно діючого семінару «Правові та практичні аспекти організації діяльності служб персоналу в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування».
         Вивчались питання, що допоможуть кадровикам чітко дотримуватися законодавства при проведенні реорганізації і скорочення штатної чисельності та переведенні чи вивільненні працівників, у т.ч. у зв’язку з виходом на пенсію тощо. Крім цього актуальними були питання застосування основних положень Закону України «Про очищення влади», а також методичні рекомендації щодо заповнення антикорупційної декларації.
         Від господарського суду Волинської області у навчанні брала участь головний спеціаліст організаційно-кадрового відділу Савінська Тетяна Силівна.