flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У СУДІ КОЛЯДУВАЛИ ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

04 січня 2024, 16:19

«Діти Небесного Легіону» – волонтерський проєкт, в якому беруть участь діти з Волині, чиї батьки загинули на російсько-українській війні чи Майдані. Цього разу вони приїхали до Господарського суду Волинської області, щоб сповістити про світле свято Різдва Христового.

Юні виконавці завітали до нашого суду, щоб подарувати святковий настрій та виступи з найкращими колядками й піснями. Їхня енергія та позитивне виконання традиційних колядок і сучасних мелодій принесли величезну радість усім присутнім.

Діти виконали свою місію – подарували тепло і світло, а також нагадали про значення традицій у нашому житті.

В.о. голови Господарського суду Волинської області Микола ШУМ від імені колективу та від себе особисто подякував діткам за гарну коляду, віншування і побажав їм зростати під мирним небом України.

Нагадаємо, учасники волонтерського руху «Діти Небесного Легіону» вкотре збирають кошти для наших бійців, що перебувають на передовій, а саме: цього разу – для 14 ОМБр на квадроцикл з причепом для евакуації при постійних обстрілах, щоби мобільно рятувати їхні життя на нулі і витягувати важкопоранених героїв!

Усі охочі також можуть долучитись до збору коштів. Деталі за посиланням: https://www.facebook.com/groups/171329793258000