flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування

27 грудня 2023, 17:11

З 15 грудня по 26 грудня в Господарському суді Волинської області тривало опитування громадян та відвідувачів суду.

Захід проводився з метою з’ясування суспільної думки щодо рівня організації роботи суду та пошуку нових напрямів удосконалення діяльності суду.

Отримані результати свідчать про те, що респонденти позитивно оцінюють роботу канцелярії, помічників суддів і секретарів судового засідання. Учасники анкетування у своїх  відповідях зазначили, що рішення у справі викладено доступною  для розуміння мовою.

На «відмінно» та «добре» оцінили учасники анкетування:

  • зручність умов перебування в суді;
  • ставлення працівників суду до відвідувачів, доброзичливість а професіоналізм;
  • дотримання строків та процедур розгляду справ (матеріалів) у Господарському суді Волинської області;
  • повноту, якість та доступність необхідної для відвідувачів суду інформації: наявність інформаційних стендів, зразків документів, порядку сплати судового збору;
  • графік роботи відділу документального забезпечення та контролю, що дає можливість вчасно та безперешкодно вирішувати справи в суді: подати позов, ознайомитися з матеріалами справи, отримати копію судового рішення та наказ.

У своїх відповідях респонденти  зазначили, що найбільш зручним способом звернення до суду  для отримання необхідної інформації є електронна пошта та сайт.

Загалом можна констатувати, що діяльність Господарського суду Волинської області отримала високу оцінку відвідувачів суду, яка є результатом щоденної роботи працівників установи.

Вдячні усім учасникам за надані відповіді та побажання!