flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем волонтера!

05 грудня 2023, 17:10

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Це свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої винагороди трудяться на благо суспільства.

У теперішній нелегкий час це свято має велике значення для України. Бажаємо волонтерам сил, уваги та щедрості. Нехай ваша праця приносить плідний результат. Головне побажання на сьогодні – мирного неба та процвітання в родині.

Дякуємо за волю та готовність допомагати, за тепло серця і небайдужість. Бажаємо підтримки та нових можливостей для втілення ваших ідей.

Працівники Господарського суду Волинської області також активно долучаються до волонтерської діяльності. Наша команда об'єднує зусилля в ім'я важливої та благородної мети – допомоги Збройним Силам України!

До волонтерської діяльності залучені усі судді та працівники апарату суду, а часто – навіть їхні діти та онуки.

На прохання військових судді на постійній основі надають допомогу. Зокрема, були придбані кілька автомобілів та скутерів, які вже відправлені на схід та служать для виконання в тому числі бойових завдань, куплені для цієї техніки необхідні запчастини. Також купували для забезпечення зведеного ремонтного підрозділу на їхнє замовлення інструменти. Голова суду та судді стараються відгукнутись на кожне прохання військової частини чи військовослужбовця.

Працівники  апарату суду надсилають воїнам ліки, випікають солодощі у військові госпіталі, збирають розхідні матеріали для виготовлення окопних свічок тощо. Маленькі члени їхніх родин малюють для військовослужбовців малюнки та виготовляють обереги.

Останніми днями працівники суду вкотре зібрали та передали у волонтерський хаб для подальшого транспортування продуктові та енергетичні набори, наповнені теплом та турботою. Це наш скромний внесок у підтримку військовослужбовців, які щоденно ризикують своїми життями заради нашого миру та безпеки.

Ми віримо в міцність об'єднання та роботу разом на благо нашої країни. Віримо, що разом можемо зробити значний внесок у світле майбутнє нашого спільного дому.

Разом ми сила! Разом – непереможні!