flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника і захисниць України та Днем українського козацтва

29 вересня 2023, 11:40

Дорогі захисники і захисниці України!

Напередодні величного свята Покрови Пресвятої Богородиці сердечно вітаємо вас з Днем захисників та захисниць України та Днем українського козацтва.

Це свято уособлює доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі. Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею і покровителькою. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм покровом та ізбави нас від усякого зла».

Цей день – це свято ваших мужності і відваги, невтомної праці на благо нашої країни та безпеки наших громадян.

Сьогодні ми вдячні вам за ваше віддане служіння Україні, за вашу готовність вступити в бій за нашу незалежність і територіальну цілісність. Ви є справжніми героями, які щодня заслуговують вдячності.

Бажаємо вам міцного здоров'я, терпіння та сил у вирішенні всіх поставлених завдань. Нехай вас завжди супроводжує удача, а ваш шлях буде освітлений перемогами та досягненнями.

Дякуємо вам за вашу неймовірну сміливість та відданість Україні!

Слава Україні!

 

Від імені колективу
Господарського суду Волинської області                                                                                                                  З повагою

                                                                                                                                                                                  Микола ШУМ