flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня 2023, 09:09

Сьогодні ми відзначаємо найважливіше свято для нашої країни – День Незалежності України. Цей день символізує нашу боротьбу за свободу, гідність та суверенітет. Він нагадує про складні випробування та перемоги, які ми подолали. Це день, коли ми вшановуємо наших героїв, які боролися та продовжують боротись за свободу та незалежність України, а також всіх тих, хто своєю працею і допомогою сприяє розвитку нашої держави.

Ми пройшли важливий шлях від моменту відновлення незалежності до сьогодення. Вивчали та вирішували виклики та завдання, з якими стикнулася наша молода держава. Вчилися дотримуватися своїх цінностей, підтримувати одне одного в складні часи та спільно будувати краще майбутнє.

На шляху до незалежності ми долали труднощі, але довели, що разом – непереможні. Сьогодні можемо пишатися тим, як ми стали єдиною нацією, яка захищає свої права, культурну спадщину та мову.

З нагоди цього великого свята, бажаю гордості за нашу країну, наснаги та ентузіазму для подолання майбутніх викликів. Нехай наша незалежність завжди буде найціннішим скарбом, а єдність та гідність – невичерпним джерелом внутрішньої сили.

Зичу гідності та патріотизму, миру та процвітання. Нехай наша держава буде завжди сильною, вільною та незалежною!

 

З повагою,

Микола Шум