flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч викладачів та студентів юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та працівників суду

16 жовтня 2014, 09:56
15 жовтня 2014 року в приміщенні господарського суду Волинської області відбулася зустріч за участю працівників суду, а також викладачів та студентів юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Присутні ознайомилися з особливостями організації роботи суду, відвідали  музей історії господарського суду Волинської області, оглянули зал відеоконференцзв’язку, де  господарські спори  розглядаються в режимі онлайн.
Випускники безпосередньо поспілкувалися з працівниками суду, зокрема, із начальником організаційно-кадрового відділу Соломкою О.М., яка повідомила студентів про порядок працевлаштування до господарського суду Волинської області, а також ознайомила з  особливостями роботи помічника судді та секретаря судового засідання.
Прес-секретар господарського суду Волинської області Дермановська А.М. розповіла  про історію становлення системи господарських судів на Волині.
Кожен з присутніх мав нагоду поставити запитання, які його цікавлять та відразу отримати на них компетентну, вичерпну відповідь.