flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди Дня Української Державності!

28 липня 2022, 12:24

Шановні українці!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності!

Це свято відображає сутність Українського державотворення, є символічним продовженням тисячолітніх здобутків утворення та розвитку нашої держави. Всі роки незалежності країна будувала свою Державність на засадах миру та спокою, виховувала фахівців та спеціалістів своєї справи, розвивала промисловість, сільське господарство, сприяла новим відкриттям та винаходам, опікувалась мистецтвом та культурою. За майже 31 рік сучасної незалежності країна стала колискою для обдарованої і талановитої молоді, нашого майбутнього, опори Українського державотворення. 

Сьогодні, у День Хрещення Київської Руси – України, спираючись на спадкоємність понад тисячолітньої історії українського державотворення, ми продовжуємо шлях наших славетних предків у боротьбі за свободу та незалежність.

Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни та її народ!

Бажаю миру на нашій землі, міцного здоров’я, витримки, сил та натхнення на благо нашої держави!

 Разом ми сильні! Слава Україні!

 

З повагою

Голова Господарського суду

Волинської області                                                                                                                         М. Шум