flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІІ етап навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорій

16 вересня 2014, 11:39
З 08 по 12 вересня 2014 року у м. Луцьку пройшов ІІ етап навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорій посад, яке проводив "Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій". Від господарського суду Волинської області участь у навчанні брали начальник організаційно-кадрового відділу Соломка О.М. та начальник відділу узагальнення судової практики, законодавства та статистично-аналітичної роботи Антонюк С.В.
Зі слухачами працювали управлінці-практики із апарату облдержадміністрації та науковці Східноєвропейського національного університету.
 

 
Упродовж тижня група опрацьовувала питання відповідно до затвердженого розкладу.
Традиційним в організації навчання є застосування інтерактивних форм, зокрема проведення тренінгів. Цього разу у тренінговій формі було опрацьовано питання комунікативної компетентності як складової професійної компетентності державних службовців (тренери - кандидати психологічних наук Людмила Куренчук та Оксана Соловей).
 

 
Серед занять, які найбільш зацікавили слухачів – вищезазначений тренінг, питання мови та мовної політики, протидії торгівлі людьми, запобігання професійним деформаціям та збереження якості життя державних службовців.
На завершення навчання начальник організаційно-кадрового відділу Соломка О.М. та начальник відділу узагальнення судової практики, законодавства та статистично-аналітичної роботи Антонюк С.В успішно склали тести і отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.