flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар для суддів

08 вересня 2014, 16:56

 

           04.09.2014 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся семінар для суддів місцевих та апеляційних господарських судів на тему «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики».

 
Від господарського суду Волинської області у семінарі взяв участь заступник голови суду Войціховський Віталій Антонович.
 
На семінарі виступили суддя Вищого господарського суду України Поліщук В.Ю. та директор Центру комерційного права Данішевська В.І., які у своїх виступах зосередили увагу на практичних аспектах та проблемних питаннях, що виникають під час провадження у справі про банкрутство.
 
Також, за участю начальника відділу координації роботи територіальних органів та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту з питань банкрутства Міністерства юстиції України Хомічова І.О., директора ТБ «Електронні торги» Сербін І.І. та головного експерта із правознавства Центру комерційного права Попова Ю.Ю. на семінарі було обговорено проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають під час реалізації майна боржника.
 
За результатами проведення семінару його учасникам були вручені відповідні сертифікати.