flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів

18 листопада 2021, 17:12

З 15 по 18 листопада 2021 року працівники відділу узагальнення судової практики, законодавства та статистично-аналітичної роботи Господарського суду Волинської області, а саме: головний спеціаліст Катерина Прокопчук та провідний спеціаліст Людмила Бондар брали участь в онлайн-навчанні для підготовки та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів через платформу Zoom.

Під час навчання слухачі вивчали правила ефективного управління часом, український правопис, зміни та доповнення до правил ділового мовлення, а також розглянули питання про відкритість судової влади в соціальних мережах та вплив такої інформації на імідж судів, проаналізували правила взаємодії зі ЗМІ та громадськістю тощо.

Належної уваги приділено роботі  інформаційно–телекомунікаційним системам у суді. На занятті учасники обговорювали  актуальні питання, що виникають під час роботи з ЄСІТС.