flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн-навчання на тему: “Психологія відносин у колективі. Тактики виходу із конфліктних ситуацій. Міжособистісна взаємодія у колективі апарату суду. Особисті кордони”

01 жовтня 2021, 10:47

30 вересня 2021 року працівники апарату Господарського суду Волинської області взяли участь в онлайн–семінарі для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему “Психологія відносин у колективі. Тактики виходу із конфліктних ситуацій. Міжособистісна взаємодія у колективі апарату суду. Особисті кордони”. 

Захід відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, розповіла про те, наскільки важливо мати сприятливий психологічний клімат у колективі і як сильно він впливає на продуктивність та стан здоров’я кожного.

Андрій Маслюк наголосив про психологічні особливості вирішення конфліктів у професійній діяльності працівників апаратів судів, а Анжеліка Фарафонова розповіла слухачам про засоби комунікативної компетентності для ефективної взаємодії працівників апаратів судів.

На семінарі працівники апаратів місцевих та апеляційних судів вдосконалили свої вміння спілкування з колегами задля підтримання позитивного психологічного клімату в суді, обговорили варіанти розв’язання конфліктів та непорозумінь. Також виконали практичні завдання та поділилися результатами роботи.