flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентація мобільного застосунку «єСуд»

28 вересня 2021, 16:41

28 вересня 2021 року працівники Господарського суду Волинської області, а саме: прессекретар Ольга Харкевич та начальник відділу інформаційних технологій Альберт Гофман взяли участь через платформу zoom в презентації мобільного застосунку «єСуд», що відбулася у Державній судовій адміністрації України.

Функціонал застосунку «єСуд» та перспективи його подальшого розвитку презентували заступник Голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький та в.о. директора Державного підприємства «Центр судових сервісів» Андрій Слісаренко.

Застосунок «єСуд» дозволяє:

- отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;

- переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;

- переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;

- переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;

- анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

Розробники додатку виступили із проханням надсилати пропозиції та побажання щодо поліпшення інтерфейсу, розширення функціоналу або інформацію про виявлені технічні проблеми на електрону адресу: inbox@ccs.court.gov.ua або звертатися за телефоном технічної підтримки: (044) 492-70-10.

Додаткова інформація:

Розробка застосунку здійснювалася Floor 12 Apps у партнерстві з Державною судовою адміністрацією України та ДП «Центр судових сервісів» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

 Джерело інформації: ДСА Ураїни