flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів Господарського суду Волинської області 10.09.2021р.

13 вересня 2021, 11:34

         10 вересня 2021 року об 10 год. 00 хв. в приміщенні суду (м. Луцьк, пр. Волі 54а)  відбулися збори суддів та працівників апарату суду за таким  порядком денним:

  1. Обговорено стан здійснення судом у І півріччі 2021 року правосуддя, питань внутрішньої діяльності суду, довідок за наслідками аналізу причин скасування та зміни апеляційною інстанцією рішень суду, роботи конкретних суддів або працівників апарату, питань щодо практики застосування законодавства.
  2. Обговорено приклади неоднакового застосування одних і тих самих норм матеріального та/або процесуального права, внаслідок чого ухвалені різні за змістом судові рішення у подібних правовідносинах, які виявлені впродовж І півріччя 2021 року.
  3. Аналіз відповідності підстав зупинення провадження у справах вимогам процесуального законодавства щодо справ, провадження у яких зупинені станом на кінець І півріччя 2021 року.
  4. Стан розгляду звернень зі скаргами на дії суддів.
  5. Стан надіслання суддями впродовж І півріччя 2021 року повних текстів процесуальних документів та відомостей щодо набрання ними законної сили до Єдиного державного реєстру судових рішень.
  6. Стан здійснення судом протягом І півріччя 2021 року комунікаційної політики.
  7. Щодо можливості розгляду заяв, скарг, клопотань тощо у справі за відсутності матеріалів справи у суді.
  8. Щодо звернення до Ради суддів України із поданням про нагородження працівників апарату Господарського суду Волинської області з нагоди відзначення Дня працівників суду.
  9. Щодо звернення до Верховного Суду із поданням про нагородження працівників апарату Господарського суду Волинської області з нагоди відзначення Дня працівників суду.
  10. Щодо звернення до Північно-західного апеляційного господарського суду із поданням про нагородження працівників апарату Господарського суду Волинської області з нагоди відзначення Дня працівників суду.