flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем державного прапора України та 30-річчям Незалежності України!

23 серпня 2021, 13:05

Від імені колективу Господарського суду Волинської області та від себе особисто щиро вітаю вас  з Днем державного прапора України та 30-річчям Незалежності України!

23 серпня ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності.

Нині прапор став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України. У ньому відображений наш великий народ, все світове українство. Державне прапор є символом наших досягнень і перемог.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.

Нехай сьогоднішнє свято додасть вам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої Вітчизни! Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра й миру.
З повагою голова Господарського суду Волинської області М.С. Шум