flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

І етап навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорій

01 липня 2014, 12:16

     З 23 по 27 червня 2014 року у м. Луцьку пройшов І етап навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорій посад, яке проводив  "Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації  працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і  організацій". Від господарського суду Волинської області участь у навчанні брали начальник організаційно-кадрового відділу Соломка О.М. та начальник відділу узагальнення судової практики, законодавства та статистично-аналітичної роботи Антонюк С.В.

    Упродовж тижня  слухачі опрацьовували законодавство про державну службу, ознайомилися із питаннями національної безпеки, європейської інтеграції, сучасного політичного стану в Україні, щодо застосування інформаційних технологій в діяльності органів виконавчої влади, дискутували з приводу проблем формування сучасної політичної еліти в Україні, стилю та іміджу ділової людини, дізналися багато про Волинь як регіон у контексті української історії, обговорювали формування бюджетної   системи  України  в  умовах  децентралізації  влади, були учасниками круглого столу "Конституційні засади організації публічної влади в  Україні".

      

  Зі слухачами працювали управлінці-практики із апарату облдержадміністрації та науковці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

      

                         

   У тренінговій формі було опрацьовано організаційні конфлікти та способи їх вирішення (тренер Антоніна Мітлош, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології факультету психології СНУ ім. Лесі Українки) та мистецтво публічних виступів (тренери Ірина Біскуб, доктор філологічних наук, завідувач кафедри прикладної лінгвістики інституту іноземних мов СНУ ім. Лесі Українки та Анна Левчук, кандидат філологічних наук, доцент цієї  кафедри).