flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у Всеукраїнському семінарі для місцевих господарських судів на тему: “Актуальні питання земельних правовідносин у господарському судочинстві”

26 березня 2021, 11:02

25 березня 2021 року суддя Господарського суду Волинської області, кандидат юридичних наук Валентина Дем'як взяла участь у Всеукраїнському семінарі для місцевих господарських судів на тему: “Актуальні питання земельних правовідносин у господарському судочинстві”, який відбувся в онлайн-форматі за допомогою платформи Zoom .

Вітальною промовою  семінар розпочав викладач-координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр  Потильчак,  який відзначив актуальність тематики заходу та наголосив на важливості вирішення проблеми забезпечення захисту прав і законних інтересів суб’єктів господарювання у земельних правовідносинах.

Спікерами Всеукраїнського семінару були суддя-спікер судової палати для розгляду справ щодо земельних відносин та прав власності Верховного Суду у складі Касаційного господарського суду Юрій Чумак, суддя Великої палати Верховного Суду Дмитро Гудима та суддя Господарського суду Івано-Франківської області Олена Малєєва.

Упродовж заходу судді удосконалили знання з питань захисту прав суб’єктів господарювання у земельних правовідносинах в т.ч. у контексті статті 33 Закону України “Про оренду землі”.