flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про продовження особливого режиму роботи суду на час карантину

05 січня 2021, 11:01

У зв’язку з продовженням карантину до 28 лютого 2021 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 Господарський суд Волинської області продовжує  особливий режим роботи. 

Звертаємось  до громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання або підвищену температуру, з проханням утримуватися від відвідування суду. 

Закликаємо усіх відвідувачів суду із розумінням віднестись до запроваджених превентивних заходів та максимально використовувати дистанційний формат доступу до судочинства, зокрема:

  • направляти документи засобами поштового зв’язку на адресу: 43010, Волинська область, місто Луцьк,пр. Волі, 54а;
  • направляти документи на офіційну електронну адресу суду:inbox@vl.arbitr.gov.uaз подальшим підтвердженням в паперовій формі;
  • направляти документи засобами  підсистеми «Електронний суд» з подальшим підтвердженням в паперовій формі.

Для отримання інформації щодо справ вам необхідно звернутися за номером телефону (0332) 724-103.

Пропонуємо учасникам судових процесів утриматися від особистої участі в судових засіданнях, якщо розгляд справи не передбачає їх обов’язкової присутності.

Водночас, звертаємо увагу на положення пп.3 п1 ст 42 ГПК України відповідно до якого учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Також, звертаємо увагу громадян, що  в період до 28 лютого 2021 року суд працює в звичайному режимі.

Одночасно нагадуємо, що на час карантину у суді заборонено проводити заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду та забезпеченням діяльності суду (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей); припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду; обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань та перебування в приміщенні суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.

Якщо ж виникла нагальна потреба у відвідуванні суду, просимо вас поставитись із розумінням та відповідальністю до вжитих карантинних заходів та дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.