flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведеного анонімного анкетного опитування відвідувачів Господарського суду Волинської області

01 грудня 2020, 17:45

 У Господарському суді Волинської області завершилось анонімне опитування відвідувачів суду. Опитування було проведено з метою виявлення об’єктивної оцінки якості роботи суду, розвитку діалогу між судовою владою та суспільством.

Результат опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду відображений у відсотковому значенні відповідно до кількості респондентів, що взяли  участь  в опитуванні.

Всього в опитуванні взяло участь 30 осіб, які заповнили 30 паперових анкет. Відвідувачам суду було запропоновано відповісти на 12 доволі простих запитань. Варто зазначити,  що за віковим критерієм 65,5% респондентів - 26-39 років; 25,5% респондентів - 40-59 років. За наявністю вищої юридичної освіти 100% мають повну вищу. Також більшість респондентів є адвокатами по справах – 59% опитаних.

Щодо зручності умов перебування в суді  за шкалою від 1 до 5 -  87% оцінили зручність перебування на 5 балів, решта - 4 бали.

На запитання: «Оцініть, будь ласка, від 1 до 5 балів ставлення працівників суду до відвідувачів, їх доброзичливість та професіоналізм» - 88% оцінили професіоналізм працівників на 4 бали, інші 12%  -  на 5 балів.

Щодо оцінки дотримання строків та процедур розгляду справ суддями переважна кількість респондентів  оцінила добре -  94%, відмінно -  4 %  та задовільно  - 2% .

На запитання: «Який найбільш зручний для Вас спосіб звернення до суду для отримання необхідної інформації» -  50 % респондентів відповіли - письмовий запит, 25% - сайт, 25%- електронна пошта.

Отримані відповіді учасників під час опитування свідчать про позитивні висновки щодо якості роботи Господарського суду Волинської області.

Результати анонімного опитування відвідувачів суду взяті до уваги та будуть враховані у подальшій роботі.

Дякуємо всім тим, хто взяв активну участь в опитуванні. Ваша думка дуже важлива для нас!